subota, 4. siječnja 2014.

Христос се роди!


KEKEROVIĆI

B. A. 

imageGoran Salihović
Kada sam došao na mjesto glavnog tužioca Tužilaštva BiH očekivao sam predmete o korupciji u ladicama, ali nisam zatekao ništa - rekao je, između ostalog, glavni tužilac Tužilaštva BiH Goran Salihović u intervjuu za politički magazin ''Crta'' BHT1.
Na upit da li postoji osnova u 2014. godini da u BiH bude barem jedan predmet ''Sanader'' Salihović je kazao da se, upravo, predmet ''Kekerović'' može tako nazvati zato što se tim predmetom ne okončava istraga, nego daje mogućnost da se ide prema vrhu i prema međunarodnim faktorima. 

- To je najveća optužnica u privrednom kriminalu u BiH, faktički u historiji Tužilaštva BiH - istakao je Salihović.

(vijesti.ba)

nedjelja, 29. prosinca 2013.

Dragi prijatelji, srećna vam nova 2014. godina!!!


Britney Spears - Work B**ch

Britney Spears oduševila 7 tisuća fanova u Las Vegasu

 E.DO. / NEDJELJA, 29.12.2013 15:30

Na nastupu koji je trajao sat i pol, Britney je promijenila čak sedam kostima • Navodno će za svaku godinu Britney dobiti 15 milijuna dolara
Foto: Screenshot Youtube
POP princeza otvorila je svoju rezidenciju u Las Vegasu spektakularnim nastupom.
Na nastupu koji je trajao sat i pol, Britney je promijenila čak sedam kostima, dvije perike, otpjevala 23 hita, a sa njom se zabavljalo i oko 7 tisuća fanova. Ovo je pjevačici prvi od 100 nastupa koje će odraditi u Planet Hollywood Resort & Casinu, a došli su ju podržati i mnogi celebrityiji poput Miley Cyrus, Kellana Lutza, Katy Perry, Selene Gomez, Adama Lamberta itd.
Tako je Britney u svega 90 minuta podsjetila fanove na neke od svojih najboljih nastupa te ih nakratko vratila u prošlost hitovima kao što su "Baby One More Time", "Toxic", "I'm A Slave 4 You" itd.
Pjevačica je kasnije na svom Twitter profilu zahvalila fanovima na odličnoj večeri. "Kakva publika na mom prvom 'Piece Of Me' koncertu. Bilo je nevjerojatno. Volim Vegas", napisala je.
Navodno će za svaku godinu Britney dobiti 15 milijuna dolara.