utorak, 28. siječnja 2014.

Brod-proglašeni najbolji sportisti za 2013.


plakete za naj sportiste


naj sportisti Brod za 2013 godinu

27.01.2013.-Sinoć u 23 časa završena je i poslednja utakmica ovogodišnjeg 35. ponoćnog turnira u malom fudbalu. U 18 časova organizovan je prigodan program za završnicu turnira. Nastupalo je kulturno-umjetničkog društva „Liješće“, nakon čega je odigrana revijalna utakmica najmlađih. Petnaestominutna utakmica između Škole fudbala Prijatelji Brod i Sloge iz Doboja završena je sa rezultatom 3:0 i velikim aplauzom za sve male igrače. U finalnoj večeri ponoćnog turnira dodjeljene su nagrade najboljim sportistima. Nagrade je uručio načelnik opštine Ilija Jovičić. Za najbolje sportiste proglašeni su: 
Plaketu za najperspektivnijeg mladog sportistu opštine Brod u 2013. godini dobio je – Vuk  Radovanović, član Kajak-kanu kluba „Premium“. Druga na listi najperspektivnijih je Dragana Ristić članica Karate kluba „Polet“, a treći je Andrej Pivaš članškole fudbala „Prijatelji“.
Za najboljeg sportistu opštine Brod, izabrana je rukometašica ŽRK „Brod“ – Vesna Rakić. Drugi na listi najboljih sportista opštine Brod u 2013. godini je Saša Ignjatić član Fudbalskog kluba „Liješće“Treći od najboljije Stefan Banović igrač muškog rukometnog kluba „Brod“.
Najuspješniji sportski radnik opštine Brod u 2013. godini je – Miro Topić, predsjednik Upravnog odbora Fudbalskog kluba „Liješće.
Za najbolju sportsku organizaciju opštine, izabran je ženski rukometni klub „Brod“.